Geplaatst op september 8, 2015

Vestiens Veldhuis Advocaten

Vestiens Veldhuis Advocaten is een klein kantoor dat zich richt op strafrecht, personen en familierecht, insolventie- en ondernemingsrecht. Het advocatenkantoor is in 2012 opgericht door advocaat mr. P.H. Vestiens (Pim) die reeds 16 jaar ervaring heeft als advocaat op onder andere de genoemde rechtsgebieden. Sinds 2015 is mr. A.M. Veldhuis (Annelies) werkzaam bij het kantoor. Zij heeft zich sinds 2000 voornamelijk gespecialiseerd in het personen en familierecht. Echtscheidingen, adopties, alimentatiekwesties, doch alsmede problemen op het gebied van erfrecht zijn met name haar terrein van expertise.

Ervaring bij grote tot zeer grote kantoren heeft geleerd dat cliënten het prettig vinden dat hun zaak vanaf het eerste gesprek tot en met de afsluiting, persoonlijk wordt behandeld door de advocaat waarmee het eerste contact is gelegd. Vestiens Veldhuis Advocaten is een klein kantoor waar de cliënten niet slechts een dossiernummer zijn. Kenmerkend zijn de persoonlijke benadering en betrokkenheid bij uw juridische problemen.

Het kantoor behandelt zowel zaken op basis van gefinancierde rechtshulp als op basis van een uurtarief. Voor informatie over zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand kunt u terecht op de website van de Raad voor Rechtsbijstand (www.rvr.org). In de overige zaken wordt een tarief gehanteerd van € 180,- per uur, exclusief BTW.

Dit bericht is geplaatst in Advocatenkantoor Vestiens and tagged , , , , , , , .