Bij familierecht wordt al snel gedacht aan een echtscheiding. Dat is dan ook de meest bekende en meest voorkomende procedure.

Het familierecht kent echter veel meer aspecten. Bijvoorbeeld aan alle problemen bij alimentatie, boedelverdeling, contactregelingen met kinderen, gezag over kinderen, kinderontvoering, einde van  de samenlevingsovereenkomst of de pensioenrechten. Maar ook naamswijziging, ondertoezichtstellingen of uithuisplaatsingen van kinderen, adoptie, erkenning van kinderen, ontkenning vaderschap of erfrecht.

U kunt vervelende verrassingen achteraf voorkomen, door de kennis van een specialist in te schaken. Het kantoor ondersteunt u graag bij de juridische, zakelijke en emotionele problemen die een scheiding met zich meebrengt.

Samen met u kijken wij welke oplossing voor u het beste is. Onze insteek daarbij is dat het beter is om problemen te voorkomen en vroegtijdig op te lossen, mediation genaamd. Wij bemiddelen dan tussen u en uw ex-partner. U en uw ex hebben dan één advocaat. Komen we er niet uit dan schromen we niet om een procedure te starten bij de rechtbank.